Botox a szempilláknak – tünetek, folyamat és hatások

Mi a közös a szempilla botoxban és a valódi botoxban? Kiderült, hogy ez két teljesen különböző kezelés, bár mindkét esetben a szépségről szól. Mi a szempilla botox és hogyan működik? Nézd meg!

Nem is olyan régen, két lehetőségünk volt: szempillaspirál, vagy szempilla meghosszabbítás. Az első esetben a hátrány a mindennapi alkalmazás szükségessége, gyengíti smink eltávolítása során, nehéz megfelelő szempillaspirált választani, amely nem ragasztja össze a szempillákat. A második esetben azonban nehéz természetes hatást elérni, és a kezelés csak a szempillák problémáit álcázza.

Itt a szempilla botox-kezelés megoldás. Egyrészt javítja a természetes szempilláink megjelenését, ahelyett, hogy műszempillákkal takarnád őket, másrészt sokkal jobban kihangsúlyozza a megjelenést, mint egy szokásos szempillaspirál. Ha ez jól hangzik, tudj meg többet a kezelésről.

Szempilla botox kezelés – Miről szól?

Ez egy innovatív kezelés, amelyet különösen azoknak a nőknek fejlesztettek ki, akik sötét, hosszú és erős szempillákat szeretnének. Fontos, hogy a szempilla botoxban nem használnak tűt, ellentétben azzal a botox-szal, amelyet ismerünk. A név csak a hatásokra utal – fiatalító, frissítő és szépítő megjelenést.

A kezelés alapja a szempillákra alkalmazott tápanyagkeverék. Hatóanyagokat tartalmaz, például hialuronsavat, keratint, kollagént, pantenolt, E-vitamint, argan olajat, selymet, jojoba vagy lenmag olajat stb.

Szempilla botox kezelés – Hatás

Sokat lehet mondani az egyszerű eljárás eredményeiről. Bár semmit sem ragasztunk, nem fecskendezzünk be, és csak egy speciális készítményt alkalmazunk, rendkívül megváltoztatja a szempilláinkat. Azok a nők, akik egyszer úgy döntenek, hogy elmennek a szépségszalonba, az alábbi eredmények nyűgöznek le:

 • rugalmasság,
 • erősítés,
 • táplálkozás,
 • sötétítés,
 • göndörítés.

A szempillabotoxot általában a szempilla felemelése (göndörítése) vagy festése után végzik el. Ennek köszönhetően javítható és konszolidálható az eredmény. A szempillákon használt botox többek között megakadályozza a pigment megjelenését a hajban, így a szín hosszú ideig nem halványul el. Ennek köszönhetően a szempilla nagyon sötét, de tartósan göndör és gyönyörű is.

Szempilla botox kezelés. Fájdalmas?

Természetesen nem! Bár a botox tű és esztétikai orvoslásra emlékeztet, ebben az esetben nem erről van szó. Teljesen fájdalommentes. Hogy néz ki? Nem egy bonyolult eljárás, és ha nem kellene professzionális tápláló terméket használni akár otthon is elvégezhető lenne.

 1. Először a szempilla felemelését végezzük.
 2. Ezután felvisszük a hennát (vagy a szempillákat bármilyen más módon befestjük).
  Most jön a kezelés fő része.
 3. Megtisztítjuk a szempillákat, hogy felkészítsük őket az összetevőkre.
 4. Minden pillára speciális tápláló készítményt kell felvinni.
 5. A kezelés akkor fejeződik be, amikor a tápanyagok teljes mértékben felszívódnak.