Hogyan legyen erősebb a szempillád?

Mi tesz jót a szempilláidnak és mit kell kerülni? Kiderült, hogy a szép és egészséges szempillák törekvésében nagyon ellentmondásos módszereket próbálunk ki, amelyek valójában, ha jól átgondoljuk nem képesek erősíteni a szempillákat. Sajnos a szépség területén gyakran megfeledkezünk a logikáról és a generációk által ismételt tanácsok nem látszódnak érvényesülni a termékek hatékonyságban. Hogyan kell őket táplálni, hogy hosszúra nőjenek? Ellenőrizd, hogy az ápolásod valóban a legjobb eredményeket hozza-e.

Szempillák erős és hosszú megjelenítésének hatékony (hatástalan) módja

 1. Ricinusolaj
  Szemöldökre igen, szempillákra nem igazán. A ricinusolaj nagyon sűrű, olajos anyag, amely ricinoleinsavat tartalmaz, és ez irritálja a kötőhártyát, amikor szembe kerül (sajnos szinte elkerülhetetlen). Ezenkívül a ricinusolaj azért nem ajánlott, mert ez az olajos folyadék torzítja a látást, és rendkívül nehéz kimosni.
 2.  Zöld tea
  A zöld tea kiváló az egészségünkre és pozitív hatással van az egész testre. Polifenolokat tartalmaz, és kiküszöböli a szabad gyököket, de csak akkor, ha isszuk. Ha egy vattára öntsük és azt a szempillákra tesszük (borogatás formájában) nem igazán segít. Táplálja a szem körüli finom bőrt, de nem javítja a szempilláink állapotát.
 3.  Szempilla szérum ecsettel
  Sok szempilla szérum kapható, ami a szempillaspirál ecsethez hasonlót tartalmaz. Az ilyen módon alkalmazott termék nem erősíti meg a szempillát, mivel nem éri el a szőrtüszőket. Ez a szérum csak megvédi a szőrt a külső tényezők káros hatásaitól vagy a túlszárítástól, amelyet egy rossz (vitatott összetételű) minőségű szempillaspirál okoz.

MŰKÖDIK! Hatékony módszerek a szempillák erős és hosszú megjelenítésére

 1. Jó szempillaszérum – egy kis ecsettel szemceruza formájában. Egyedülálló, mivel ez az egyetlen, amely közvetlenül behatolhat a hajhagymába, és megerősítheti a pillát a gyökerétől. Ily módon meghosszabbodik a növekedési ciklus, a szempillák vastagabbak, erősek, sűrűk és meglepően hosszúak. Egy jó szempilla kondicionáló a használat első hónapjától kezdve működik. Az alkalmazás kényelmes, mely során az ecsetet egyszer naponta végig húzzuk a szemhéj vonalán. A bőr legyen tiszta, a sminket is érdemes lemosni.
 2. Kondicionáló szempillaspirál – kiderült, hogy szempillaspirál és jó szempillaspirál között hatalmas különbség lehet. A legjobb szempillaspirál számos tápanyagot tartalmaz, amelyek ápolják a szempillákat. A szempillaspirál képes hidratálni a szempillákat és feltölteni a szemöldök réseit.
 3. Egy jó sminklemosó – érdemes ellenőrizni, hogy a sminklemosó csak szintetikus összetevőket tartalmaz-e, vagy talán van még valamit, ami táplálja és ápolja a szempillákat. Számos sminktisztító irritálhatja a kötőhártyát, ezért az a legjobb lenne, ha az összetétele természetes.

Címkék: , , , , , , , ,