Melegíthető szempilla göndörítő. Nézd meg, hogy működik!

Mi van a melegíthető szempilla göndörítőben, ami a hagyományosban hiányzik? Határozottan frissességet és modernitást nyújt a sminknek. Úgy hozták létre, hogy megkönnyítse és javítsa a szempilla göndörítését. Hogyan működik?

A szempilla göndörítőt nem olyan régen fémes eszközhöz hasonlították, ami ollóra hasonlít csak penge helyett gumival. A szempillák a gumipárnák közé kerülnek, hogy kívánt formát kapjanak. Ez a látszólag veszélyes eszköz már évszázadok óta szépen göndöríti a nők szempilláit.

Meg kell jegyezni, hogy a hagyományos szempilla göndörítőnek számos hátránya van, ezért érdemes jobb megoldást találni. A nem megfelelő használat esetén a szempillák törékenyek lesznek, deformálódnak vagy kiesnek. A finom pillák állapota jelentősen romlik, ha rendszeresen szorítjuk őket. A régi gumipárnák szintén negatívan hozzájárulnak, és úgy viselkednek, mint az éles pengéjű ollók. Ezenkívül a tartós hatás elérése érdekében a szempilla göndörítőt meleg levegővel kel felmelegíteni.

A hagyományos szempilla göndörítő nem alkalmas mindennapi használatra. Ez egy olyan eszköz, amely elősegíti a nagyobb volumen szerzést, de a rendszeresen használat rosszul befolyásolja állapotát. Kiváló alternatíva a melegíthető szempilla göndörítő.

Hogyan működik a melegíthető szempilla göndörítő?

Nagyban különbözik a már megszokott szempilla göndörítőtől. Általában hosszúkás alakú és szempillaspirál méretű. Különleges fésűvel rendelkezik, és magasabb hőmérsékletet használ a szempillák göndörítéséhez, mechanikus deformáció helyett. Nem csak biztonságosabb módszer, hanem hosszabb ideig tart ki és láthatóbb eredményeket ad. Ugyanúgy működik, mint a hagyományos szempilla göndörítő!

Hogyan kell használni a melegíthető szempilla göndörítőt?

Valójában nem nehéz. Általában elemmel működnek. Használat előtt kapcsold be a készüléket és várj néhány másodpercet, hogy felmelegedjen. A szempillák megfelelő fésüléséhez és göndörítéséhez egy speciális profilú fésűnek el kell érnie a megfelelő hőmérsékletet.

Ne feledd! A hagyományos szempilla göndörítővel ellentétben a melegíthető göndörítőt a szempillaspirál felvitele után kell használni, mert akkor a göndörítés tartósabb lesz.

A felhasználás módja a szempillaspirál alkalmazására hasonlít. Néhány mozdulatot kell tenni a szempilla vonalától a végéig. A kibocsátott meleg meggörbíti a szempillákat.

Melegíthető szempilla göndörítő – vélemények

Sok nő úgy kezeli ezt az eszközt, mint egy fejlett kütyü a sminkben. Mivel egyszer abbahagytuk a forró szénnel fűtött hajcsavarók használatát, ma a hagyományos szempilla göndörítőt a melegíthető alternatívával cseréltük fel. A vélemények azonban különböznek. Egyes nők hisznek a hagyományban, ezért szükségtelen és haszontalan eszköznek tekintik a melegíthető göndörítőt. Minden nőnek ki kell választania, mert mindkét eszköznek vannak előnyei és hátrányai.