Melyik szempillaspirált kel választani? Szempillaspirál ecset típusok

Azt mondják, hogy a szempillaspirál összetétele és az ecset típusa meghatározza a termék tulajdonságait. Az ecset alakja és az anyag, amelyből készült, szintén befolyásolja a végeredményt. Valóban igaz? Az ecset alakja számít? Milyen típusú ecsetek vannak, és milyen ecset alkalmas a rövid szempillákra?

Számít-e az ecset alakja?

Sok nő felteszi ezt a kérdést. Valójában úgy tűnik, hogy az ecset alakja nem csupán marketing trükk, és ugyanaz a képlet eltérő eredményeket adhat attól függően, hogy hogyan és mivel alkalmazzák. Ezért a szempillaspirál vásárlása előtt érdemes átgondolni, mit várunk el tőle, és először az ecsettel kell foglalkozni.

Szempillaspirál ecset típusok

A nők gyakran a tökéletes típusú szempillaspirál ecsetet keresik. Mi mást érdemes szemügyre venni? Az anyag, amiből az ecset készült szintén fontos. A szilikon a legjobb megoldás, mert tartósnak tűnik és a legtökéletesebb sminket nyújtja. Ugyanakkor jól szétválasztja a legkisebb szempillákat.

Ennek ellenére minden nőnek el kell döntenie, hogy melyik anyagot tartja a legjobbnak. Végülis nincs olyan, hogy legjobb szempillaspirál vagy a legjobb szempillaspirál ecset, hiszen ahány ember annyi választék.

Nézd meg a szempillaspirál ecsetek legnépszerűbb típusait:

 • Fésű ecset
  A nem olyan sűrű szempillákra való. Még a legkisebb szempillákat is befesti és optikailag nagyobbítja a szemet.
 • Gumi, vékony és hosszú ecset
  Célja a szempillák maximális meghosszabbítása. Ha az első felvitel során csak a szempillák hegyét szeretnéd kihangsúlyozni, akkor elegendő kissé megérinteni az ecset hegyével.
 • Kúpos ecset
  A szem sarkában lévő szempillák göndörítésére használják, amelyek gyakran olyan rövidek, hogy a klasszikus ecset nem tudja elérni őket. Ezen túlmenően, néhány nő szerint, egy ilyen ecsettel macskaszín-hatás és nagy volumen is elérhető a túlzás veszélye nélkül.
 • Hajlított ecset különböző hosszúságú sörtékkel
  Leginkább szilikonos verzióban kapható. Gyakran azok választják, akiknek szempillái egyenesek és nehezen göndöríthetőek. A hatás fokozatosan lesz látható, ha több réteget viszünk fel és így a szemek is nagyobbnak tűnnek. Ha ez különösen fontos, akkor érdemes a vízálló verzión gondolkodni.
 • Gömbecset
  Ez a legjobb ecset, ha minden szempillát el akarunk érni, még a legrövidebbet is, helyzettől függetlenül. Alakja lehetővé teszi a szempillaspirál bármilyen szögben történő alkalmazását, ennek eredményeként a szempillák 100% -ban le vannak fedve.
 • Mikro ecset
  A kis ecset a szempillák alapjánál festi be a pillákat és kissé megemeli, optikailag meghosszabbítva őket.
 • Túl méretes ecset
  Az ilyen típusú ecset vastagítja a pillákat és növeli a volument. Ráadásul rendkívül egyszerű a használata, mivel nagy mennyiségű festék halmozódik fel az ecseten, így csak egy mozdulat elég a látványos hatás eléréséhez. A túl méretes ecset megnyitja a szemet, de az alkalmazás bizonyos gyakorlatot igényel, mivel könnyű túlzott hatást elérni.
 • Klasszikus alakú lapos műanyag ecset
  Ha vannak olyan nők, akiknek nehéz eldönteni, hogy a klasszikus vagy a műanyag ecsetet részesítik-e előnyben, ne feledd, hogy ez utóbbi lehetővé teszi az egyes szempillák pontosabb szétválasztását és a szempillaspirál alkalmazását. Ezenkívül ez az ecset megakadályozza a csomósodást és az összeragadást.
 • Klasszikus sörte ecset
  Sok nő nem győzhető meg arról, hogy mást is használjon a klasszikus sörtéjű ecseten kívül. Bizonyos esetekben ez indokolt, például az érzékeny szem tulajdonosai számára. Kiderült, hogy a klasszikus ecsetek ritkábban okoznak irritációt, mint a műanyag ecsetek. Habár könnyen sűrítik a szempillákat és volument adhatnak, kevésbé fésülik ki a szempillákat.

Milyen típusú ecset jó a rövid szempillákra?

A rövid szempillájú nők válasszanak aszimmetrikus, különböző hosszúságú ecsetet, vagy kis pálcákat, szorosan elhelyezett, rövid sörtékkel. Ha optikailag hosszúkás szempillákat szeretnénk, olyan kis ecsetre van szükségünk, amely könnyen szétválasztja és meghosszabbítja a szempillákat. Rövid szempillák esetén a kúpos pálca is működik, ugyanis meghosszabbítja és megvastagítja őket.