CHANEL LE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL

LE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL – JELLEMZŐK

A Le Volume szempillaspirál célja a szélsőséges térfogat növelése, a szempillák pontos szétválasztása és meghosszabbítása. Állaga meglehetősen nedves; a formulája nem zsíros, nem ragadós, szaténszerű és igazán kellemes, ami megkönnyíti az alkalmazást, és megkímél a csomóktól. felbontás után a szempillaspirál  hét múlva kapja meg a megfelelő állagot. Tökéletes sűrűséggel rendelkezik, de túl nedves, és felkerül a felső szemhéjra. A szempillaspirál sokkal vastagabbá és hosszabbá teszi a szempillákat. Kár, hogy a rendkívül magas hőmérsékletek miatt a termék lefolyik az arcra, az ilyesmi pedig nem történhet tekintélyes termékekkel. Szerencsére van egy vízálló változat, viszont azt nehezebb lemosni. Ez a szempillaspirál három színben kapható – a fekete Chanel Le Volume mellett kapunk sötétkék és barna változatot. A színek erősen pigmentáltak, de a fekete árnyalat faszénre hasonlít erős fényben.

LE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL – APPLIKÁTOR (szilikonos ecset)

A Chanel Le Volume szilikon ecsettel rendelkezik, amely pontosan megragad minden szempillát. Még a legkisebb pillákat is képes befesteni. Sajnos az ecset túl nagy a trükkhöz.

LE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL – SZEMPILLA FOKOZÓ ÖSSZETEVŐK

 • az E-vitamin (tokoferol) erős antioxidáns, és minden testsejt számára fiatalság forrása. Erősebbé teszi a hagymákat, kondicionálja a szempillákat, megakadályozva, hogy azok kiessenek.

LE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL – HATÁSOK

A Le Volume szempillaspirál olyan termék, amely egyetlen réteggel feltűnően javítja a szempillák megjelenését. Hosszúak és szépen szétválasztottak, de vigyázz, nehogy elkenődjön a szemhéjon. A szempillaspirál ellenáll a páratartalomnak (nem csepeg, és nem olvad esős időben), de tartóssága meleg napokon nagyon kívánatos.

LE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL – VÉLEMÉNYEK/ÉRTÉKELÉSEK

A Le Volume szempillaspirál jó és rossz véleményeket is kap. A szilikon ecset használatához némi kézügyesség szükséges. Ha hozzászoktál a nejlon sörtékhez, akkor a Chanel Le Volume ecset rövid szintetikus sörtéje nem ámulatba ejteni. Az applikátort rendszeresen meg kell mosni; meg kell várni, hogy a termék elérje a kívánt állagot.

LE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL – ELŐNYÖK

 • rendkívül meghosszabbítja a szempillákat
 • szép vastagító hatás
 • nem csomósodik
 • széles színválaszték
 • a legtöbb szín jó pigmentációval rendelkezik
LE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL – HÁTRÁNYOK
 • a túl nagy ecset elkeni a szemhéjat
 • melegben a szempillaspirál leolvad az arcra
 • az applikátort állandóan mosni kell, mivel a száradt szempillaspirál csomók hajlamosak leülepedni a sörtékre
 • a fekete árnyalat rossz pigmentációval rendelkezik
 • csak egy szempilla-kondicionáló összetevője van

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

*