NANOLASH SZEMPILLASPIRÁL

nanolash mascara


NANOLASH SZEMPILLASPIRÁL – A weboldalról

A Nanolash szempillaspiráljai biztosítják mindazt, aminek egy jó szempillaspirálnak rendelkeznie kell. Ezek közé tartoznak a nagyszerű tápláló formulák, a tökéletes textúrák és az átgondoltan tervezett kefék, amelyek megkönnyítik a felvitelt. Két szempillaspirál közül választhatsz – egy dúsító Nanolash Volume Up Mascara és egy hosszabbító és göndörítő Nanolash Length & Curl Mascara. A szempillaspirálok a fő hatóanyagok és a kefe kialakításában különböznek, amelyek célja, hogy biztosan elérd a kívánt hatást. Ami közös bennük, az a kellemesen használható formula, amely nem csomósodik, nem maszatolódik, és nem ülepedik le a szemhéjon. Ehelyett egész nap hibátlan marad, kényelmes és könnyed szempillasminket biztosít. Mindkét szempillaspirálnál mélyfekete pigmenttel van dolgunk, amely ellenáll a változó időjárási körülményeknek, az izzadságnak vagy a könnyeknek.

NANOLASH SZEMPILLASPIRÁL – Kondicionáló összetevők

A hosszabbító Length & Curl Mascara formulája zöld tea és kaktuszvirág kivonatot tartalmaz. Ezek a kivonatok öregedésgátló, antioxidáns és védő tulajdonságokkal rendelkeznek. Emellett olyan alapvető tápláló összetevőkben is gazdagok, mint az aminosavak, vitaminok, flavonoidok és ásványi anyagok.

sűrítő Volume Up Mascara viszont búzacsíraolajjal gazdagított, amely hidratálja, regenerálja, kenhetővé teszi és védőréteggel vonja be a szempillákat.

Mindkét Nanolash szempillaspirál formulája tartalmaz még:

 • Gumarábikum – nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ez adja a szempillaspirálok optimális textúráját is,
 • karnaubaviasz – kenődik és növeli a fényt, okkluzív tulajdonságokkal rendelkezik,
 • rizsviasz – erős lágyító, kenő hatású,
 • panthenol – fényt ad, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és javítja a keratin vízmegkötő képességét. 

NANOLASH SZEMPILLASPIRÁL – Aplikátorok

A hosszabbító Length & Curl Mascara hajlított, félhold alakú kefével rendelkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik a szempillasorhoz. A kefe ilyen kialakítása lehetővé teszi, hogy egész nap szempillagöndörítő használata nélkül göndörítsd a szempillákat. 

Másrészt a dúsíító Volume Up Mascara keféje láthatóan vastagabb a közepén, a végén pedig elvékonyodik. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen bevond a szempillákat egy optimális szempillaspirál réteggel, ugyanakkor könnyedén és pontosan bevonja a szempillákat a szemsarkokban. Mindkét termék rugalmas szilikon orsókkal van ellátva, vegyes hosszúságú és vastagságú sörtékkel.

NANOLASH SZEMPILLASPIRÁL –  Hatások

A Nanolash kozmetikumokkal készített szempillasmink lenyűgöz az egész nap tartó ellenállóságával, függetlenül az időjárási körülményektől. A szempillák megőrzik göndörségüket, és a felvitt pigment nem kopik le a nap folyamán. A sűrítő szempillaspirál végül növeli a szempillák térfogatát. A hosszabbító szempillaspirál nemcsak hosszabbnak varázsolja a szempillákat, hanem fenomenálisan göndöríti is azokat.

NANOLASH SZEMPILLASPIRÁL –  Vélemények

Azok a nők, akik már egy ideje használják a Nanolash szempillaspirálokat, szinte egyöntetűen állítják, hogy ezek a legjobb szempillaspirálok, amiket valaha próbáltak, és kijelentik, hogy újra megvennék őket. Mi készteti őket erre a kijelentésre? Először is a vélemények rámutatnak a szempillaspirálok érezhető ápoló hatására – a felhasználók szerint még a smink nélküli szempillák is egészségesebbnek tűnnek, ráadásul az esti sminkeltávolítás során jelentős javulást tapasztaltak a szempillaszőrök kihullásában.

NANOLASH SZEMPILLASPIRÁL – Előnyök:

 • egész napos tartósság
 • izzadság- és nedvességálló
 • könnyű felvitel
 • nem ragasztja össze a szempillákat
 • kondicionáló tulajdonságok
 • tökéletesen elválasztott szempillák

NANOLASH SZEMPILLASPIRÁL – Hátrányok:

 • csak egy árnyalatban kapható(fekete szín)
 • magas ár, mégis megfelelő a termék minőségéhez képest

Látogass el a gyártó weboldalára: nanolash.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

*