PUMP’ N’ VOLUME SZEMPILLASPIRÁL

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME –  JELLEMZŐK

Ez a szempillaspirál várhatóan hihetetlenül növeli a volument és extrém hosszabbítást nyújt. A Dior egy nagyon merész és hibátlan smink hatással szeretett volna meglepetést okozni. Ezt szem előtt tartva a szempillaspirál konzisztenciájának folyamatosan frissnek és krémesnek kell lennie a termék utolsó cseppjéig. Ily módon elkerülhető a szempillák gyűrődése. A Pump’n’Volume szempillaspirál speciálisan kialakított tubussal rendelkezik, amelynek alján elasztikus, puha gumi található. Ezt egyszerűen meg kell nyomni és a képlet összekeveredik. Így marad a termék krémes és csomómentes. A szempillaspirál merész megjelenést ad; a szempillák már az első bevonattal XXL méretet kapnak – ezért a következő réteget mérsékelten kell felvinni, hogy elkerüljük az összeragadást.

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – SZEMPILLA FOKOZÓ ÖSSZETÉTELEK

  • palmitinsav fokozza a fényt és védő bevonatot hagy a szempillákon, fenntartva a hidratálást
  • Magnetit egy intenzív fekete ásványi pigment, amely ezen felül kondicionálja és védi a szempillákat
  • szilícium-dioxid (szilícium-dioxid) szétszórja a fényt (így a szempillák szerkezete simának tűnik) és erős marad

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME APPLIKÁTOR (szilikonos ecset)

A Dior Pump’n’Volume meglehetősen nagy szilikonos applikátorral rendelkezik, rövid, kissé ívelt sörtével. Megfelelő mennyiségű festéket szed fel és simán végighalad a szempillákon szépen befestve őket. A tubus alapja meglehetősen merev, míg az apró sörték elég lágyak és rugalmasak, hogy megfeleljenek a szempilla formájának, és soha ne huzigálják ki a szempillákat.

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – HATÁSOK

A szempillák intenzíven fekete színt és volument kapnak, szépen szétválasztódnak és kiemeltek. A Dior Pump’n’Volume lehetővé teszi az igazán merész, nagy éjszakai megjelenést, hibátlan szempillákkal.

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – VÉLEMÉNYEK/ÉRTÉKELÉSEK

A Dior Pump’n’Volume nagyon jó véleményeket kap – biztosítja a glam smink megjelenését, és az innovatív palack miatt népszerű választás az új termékeket kipróbáló bloggerek és vloggerek körében. A szempillaspirál kiváló hatást fejt ki, plusz az egyedi tubus hosszú hónapokon keresztül friss és magas színvonalú terméket rejt magában.

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – ELŐNYÖK

  • intenzíven fekete pigmentáció
  • szempilla kondicionáló összetevők
  • jó applikátor
  • innovatív tubus, amelyben a recept friss marad
  • nem pelyhesedik, és nem kenődik el az arcon
DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – HÁTRÁNYOK
  • egy árnyalatban kapható
  • nem működik a mindennapi természetes smink esetében

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

*